Yoga

Met yoga maak je je lichaam sterker en soepeler. Het helpt je om spanning en stress te verminderen. Yoga is een manier om in het nu te zijn. Het brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Door bewust te zijn van je lichaam, sta je met beide benen op de grond.

De lessen bij Studio Puer zijn laagdrempelig en staan open voor iedereen met of zonder ervaring. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en je hoeft écht niet super lenig te zijn om mee te kunnen doen. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. De groepen zijn klein en daardoor is er veel persoonlijke aandacht.

De lessen zijn verschillend qua intensiviteit. Zoek je een krachtige en dynamische vorm van yoga, dan is Power Align yoga iets voor jou. Ben je daarentegen op zoek naar een rustige les, dan is Easy Flow heel geschikt. Zoek je een rustige vorm van yoga of ben je herstellende van een blessure, dan is Restorative yoga misschien iets voor jou. Ook zijn er regelmatig yogaworkshops met thema’s als rug, ademhaling of nek & schouders. Naast deze vormen van yoga biedt Studio Puer ook zwangerschapsyoga aan.

Het kan zijn dat je gewoon lekker wil bewegen in een ontspannen omgeving, zonder prestatie-element. Of dat je je voelt aangetrokken tot de spirituele kant van yoga. Of je kiest voor yoga omdat je last hebt van stress en spanning. Of je zoekt iets als aanvulling op je sport. Wat je reden ook is, je bent van harte welkom!