Community

Een community is voor mij een veilige setting waar je je ervaringen kunt delen

Waar je gewoon jezelf mag zijn. Waar we elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Vooral in het digitale tijdperk waarin we leven, zie ik dat we echte verbindingen nodig hebben om betekenis te kunnen geven aan ons leven. Ik bied mijn studio aan als veilige haven. Door samen te zijn voor de lessen en workshops werken we met elkaar aan die pure (harts)verbindig.

Je mag onbeperkt yoga en mobiliteitslessen volgen

Dit geldt voor beide lessen op de dinsdagavond en de woensdagavond. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ik geef genoeg opties voor iemand die wat meer wil. En ook genoeg opties voor iemand die juist wat minder wil.

Je mag elke maand meedoen aan de community workshop. Elke maand heeft zo’n workshop een thema. Bijvoorbeeld ‘heupen en bekken’, of ‘balans’ of ‘hartopeners’.

Voor € 40,00 per maand ben je lid van de community

Ik stuur je aan het begin van elke maand een tikkie. En als je die betaald hebt, mag je die maand volop meedoen aan de wekelijkse lessen én de community workshop. Nog even voor de duidelijkheid: 1 op 1 sessies, truffelceremonies en overige workshops vallen hier niet onder.

Bij de community hoort ook een whatsapp-groep

In deze community whatsapp-groep deel ik bijzondere weetjes, mooie muziek en andere inspiratievolle berichten. En kunnen we elkaar inspireren voor de volgende community workshop. Wil je liever niet in de whatsapp groep? Geen probleem. Belangrijk nieuws kan ik je altijd nog persoonlijk appen of mailen.