Yoga

Met yoga maak je je lichaam sterker en soepeler

Het helpt je om spanning (fysiek of mentaal) te verminderen. Yoga is een manier om in het nu te zijn. Het brengt je uit je hoofd en in je lichaam. Door bewust te zijn van je lichaam, sta je met beide benen op de grond.

Mijn lessen staan open voor iedereen

Of je nu ervaring hebt of niet. Super lenig of juist heel stijf. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Ik geef veel persoonlijke aandacht want de groepen zijn klein. Ik ben vooral geïnspireerd door de yogastijl van B.K.S Iyengar.

Naast de ‘gewone’ yogales geef ik ook restorative yoga

Restorative yoga is een herstellende yoga. Het brengt je lichaam in een diepe staat van rust. Hierdoor krijgt het zenuwstelsel de kans om te ontspannen. Met behulp van dekens, kussens en blokken lig of zit je 10 minuten in een houding. Door regelmatig restorative yoga te doen, kun je je lichaam en geest laten herstellen van overbelasting. Vooral geschikt als je herstellende bent van ziekte of blessure. En als je andere vormen van yoga te inspannend vindt.

De wekelijkse yogalessen zijn op woensdagavond

woensdag van 18.30 - 19.45 uur

woensdag van 20.00 - 21.15 uur (restorative)

Je kunt kiezen uit een losse les of lid worden van de Studio Puer Community

Voor slechts € 40,00 ben je lid van de Studio Puer Community. Lees hier meer over deze community. Een losse les volgen kan ook. Dit kost € 15,00.