Cacaoceremonie

Cacao zorgt ervoor dat jouw liefdevolle energie veel vrijer kan stromen

Cacao zorgt voor een sterkere verbinding met je hart. En door het met een groep te doen, ervaar je ook een sterke verbinding met elkaar. Blokkades kun je zo gemakkelijker (een stukje) helen. Je komt meer in contact met je intuïtie en je creativiteit gaat meer stromen. Je bent meer open en je voelt je zacht.

Een boost van creativiteit bij Soul dancing of een extra verzachting bij Zen op zondag?

Cacaoceremonies worden op heel veel verschillende manieren gegeven. Ik geef het in combinatie met Soul dancing en Zen op zondag. Cacao geeft dan net dat beetje meer. Kijk in de agenda voor de data.

Loop je tegen een blokkade aan en heb je daarbij hulp nodig?

Dan ben ik er voor je. Ik zorg sowieso voor een veilige bedding, waar jij helemaal jij mag zijn.

De do’s, don’ts en contra-indicatie bij een cacaoceremonie

Echt vasten voor een cacaoceremonie hoeft niet. Het is wel aan te raden om die dag de koffie te laten staan en licht te eten. Eet vier uur voorafgaand aan de ceremonie niets meer. Heb je toch de behoefte om iets te eten, hou het licht als een rijstwafel of een soepje. Laat je voedingssupplementen die dag voor de zekerheid maar staan. En drink voorafgaand en tijdens de ceremonie veel water of thee. Ben je zwanger of gebruik je medicijnen? Overleg dan met mij. Kunnen we kijken of je minder cacao neemt of dat je een fijn kruidentheetje gaat drinken in plaats van cacao.

Cacao is trouwens niet hetzelfde als chocolade

Tussen deze twee zit écht een groot verschil. Cacao is van gemalen cacaobonen van de cacaoplant. In Midden- en Zuid-Amerika ziet men het als een natuurlijk geneesmiddel. Rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines, maar ook ontzettend bitter.