Mobility & movement

Mobility & movement gaat over mobiliteit en natuurlijk bewegen

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. En we hebben beweging nodig om gezond te zijn en te blijven. Bewegen is helend voor hoofd, hart, lichaam en ziel.

In de les Mobility & movement leer je om je bewegingen te verbeteren

Je vergroot je mobiliteit, stabilliteit en flexibiliteit. Je voelt je fitter en energieker. Je voelt je letterlijk beter thuis in je lichaam. Maar ook figuurlijk. Door te bewegen verminder je je stress- of angstklachten. Het is een ideale manier om spanning los te laten. En misschien ontdek je wel nieuwe bewegingen. Want je lichaam kan veel meer doen dan dat ie gewend is om te doen. Als we volwassen zijn, zijn onze bewegingen vaak beperkt. Vergelijk dat maar eens met kinderen. Die doen zo een koprol of handstand. En met gemak rollen ze door het gras. Dat doen ze al spelend, zonder verwachtingen. In de les gaan we dan ook herontdekken hoe het is om spelenderwijs nieuwe bewegingen te doen.

Mobility & movement is een combinatie van yoga, dans, mindfulness en mobiliteitstraining

Je hoeft echt niet superfit te zijn om te bewegen, maar je moet juist bewegen om fitter te zijn. Iedereen heeft baat bij het verbeteren van zijn mobiliteit en zijn bewegingen. Daarom is de les ook voor iedereen toegankelijk.

Mobility & movement is elke dinsdagavond om 18.30 uur

En een les kost € 10,00.