Agenda

Vrijdag 21 februari, 19.30 – 21.30 uur 
Soul dancing

Soul dancing is voor iedereen die van dansen, yoga en beweging houdt en geïnteresseerd is in persoonlijke groei. De kracht van soul dancing ligt in de samenhang van dans, yoga, lichaamswerk, muziek, intuïtieve ontwikkeling en kunstzinnige vormgeving. Met soul dancing ben  je niet meer zo bezig hoe je danst, maar geef je expressie aan je lichaam hoe jij je op dat moment voelt. Hierdoor gaat het stromen in je lichaam. Blokkades worden zachter of lossen op. Inzichten op levensvragen kunnen opborrelen.

We beginnen de avond met zachte yoga-oefeningen en meditatie. Vervolgens zet je voor jezelf een intentie neer. Deze intentie neem je mee in je dans. Je danst (zoveel mogelijk) met gesloten ogen, zodat je beter bewust bent van de sensaties in je lichaam. Je gaat op reis naar binnen. Rustig en langzaam begin je te bewegen. De muziek bouw zich qua intensiteit op, en zo ook de bewegingen. Vervolgens wordt de muziek rustiger en zachter. Het is dan tijd om ontspannen te liggen en met liefdevolle aandacht de sensaties in je lichaam te volgen.

Veilige omgeving
Met zijn allen creëren we een veilige omgeving om uiting te geven aan alles wat gevoeld en gezien en geheeld wil worden.

Praktische info
Op vrijdag 21 februari 2019, van 19.30 – 21.30 uur. De deur is open vanaf 19.15 uur. Zorg voor comfortabele kleding. Je kunt het snel warm krijgen door het dansen, dus werk in laagjes. Neem een (fleece)deken of een warm vest mee voor bij de ontspanning. Zorg ook voor schone voeten, want we gaan dansen op blote voeten.
Kosten: € 20,00 per persoon.
Aanmelden: info@studiopuer.nl