Mobility & movement coaching

Met mobility & movement coaching leer je om je bewegingen te verbeteren. Hiermee vergroot je je mobiliteit, stabilliteit en flexibiliteit. Je voelt je fitter en energieker. Je voelt je letterlijk beter thuis in je lichaam. Maar ook figuurlijk. Door te bewegen verminder je je stress- of angstklachten. Het is een ideale manier om spanning los te laten. En misschien ontdek je wel nieuwe bewegingen. Want je lichaam kan veel meer doen dan dat ‘ie gewend is om te doen.

Mobility & movement coaching is iets voor jou als je graag (weer) wilt bewegen, maar je wilt (nog) niet deelnemen aan een groepsles.

In elke sessie staan we eerst stil in het hier en nu. Even terugkomen bij jezelf. Dan gaan we aan de slag met oefeningen uit yoga, dans, mindfulness en mobiliteitstraining. En het is voor iedereen! Of je nu gewend bent om te bewegen of juist niet. Of je nu super lenig bent of juist heel stijf. Ook mensen met een beperking of blessure hebben baat bij mobility & movement. Je kunt namelijk ook heel goed bewegen vanaf een stoel. De oefeningen zijn afgestemd op jou. En we gebruiken hulpmiddelen als blokken, kussens en riemen.

Mobity & movement  coaching gaat op afspraak. Ik geef 1 op 1 sessies, maar ook coaching aan kleine groepen