Agenda

Vrijdag 8 maart 2019, 19.30 – 21.15 uur
Internationale vrouwendag – soul dancing

Op vrijdag 8 maart is het Internationale vrouwendag. Speciaal voor deze dag geef ik een workshop soul dancing. Om samen te zijn om ons vrouw-zijn te delen en te vieren . Dit is helend voor onszelf maar daarmee ook voor alle vrouwen in de wereld.

Soul dancing
Soul dancing is voor iedereen die van dansen, yoga en beweging houdt en geïnteresseerd is in persoonlijke groei en bewustwording. De kracht van soul dancing ligt in de samenhang van dans, yoga, lichaamswerk, muziek, intuïtieve ontwikkeling en kunstzinnige vormgeving.

Shake meditatie
We beginnen de avond met zachte yoga-oefeningen. Daarna gaan we een shake meditatie doen. Dat is een actieve dansmeditatie. Je danst 30 minuten, met gesloten ogen. Dan verandert de muziek. Die wordt zachter en rustiger. Je gaat ontspannen liggen en met liefdevolle aandacht volg je de sensaties in je lichaam.

Waarom shaken?
Emoties kunnen zich vastzetten in je lichaam. Hoe meer je vanuit je hoofd leeft, hoe verkrampter je lichaam. Door met je lichaam te shaken (schudden) kan je blokkades in je lichaam opheffen. Je beweegt zonder na te denken. Alles mag, alles is goed. Je geeft uiting aan jezelf door te bewegen. Zo kom je uit je hoofd en zak je meer en meer in je lichaam. Je levensenergie gaat weer stromen. Je komt meer in verbinding met je hart. Voel je lichaam, ademhaling, hartslag.

Veilige omgeving
Met zijn allen creëren we een veilige omgeving om uiting te geven aan alles wat gevoeld en gezien en geheeld wil worden.

Praktische info
Kosten: € 20,00
Aanmelden: info@studiopuer.nl

Tips
Comfortabele kleding, in laagjes
Schone voeten (we dansen op blote voeten)
Neem mee: dekentje, flesje water, notitieboekje en pen